Skip to main content

Onze cultuur

BINX Kantoor Groenlo Nederland

BINX Smartility. Een naam die inmiddels in goede zin stof doet opwaaien in bouwend Nederland. Hebben kennelijk een andere kijk op de ontwikkeling, de realisatie en het onderhoud van utiliteitsprojecten. BINX wint met regelmaat aanbestedingen van formaat in UAV-GC.

Informele cultuur met een roze twist. Wat is dat toch met dat BINX?

We hebben een zeer informele cultuur, bij BINX geen strakke pakken en eigen kantoortjes. Je krijgt hier een open en transparant werkcafé, waarbij samenwerken de standaard is. Waar wij in de pauze uitwaaien op het BON BINI BINX strand. Waarbij de directeur een coach is en geen eigen kantoor heeft en waarbij de roze kleur overal terug komt.

De roze kleur van BINX staat voor de menselijke maat, je wordt hier gezien en gekend. De kleur staat ook voor trots, trots op wat we samen hebben bereikt en trots op elkaar. Kortom, een plek waarbij je je kunt ontwikkelen en trots op mag zijn.

Onze grote kracht

Echt samen werken

Bij BINX staat alles in het teken van samenwerken en samen de beste gebouwen realiseren. Een plek waar bouw en installatie echt integraal met elkaar samenwerken. Een plek waarbij iedereen met zijn/haar kwaliteiten een bijdrage levert aan het grotere geheel en zichzelf kan zijn. Waarbij bouw en installatie collega’s elkaar complementeren en uitdagen om het maximale er uit te halen. Hier worden dan ook echte teamprestaties neergezet. Bij samen hoort natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid, een vrijdagmiddagborrel, teamuitjes en goede feestjes. We hebben hier met recht een warme club mensen. Kortom een plek waar mensen elkaar versterken.

Team BINX Smartility
Aandacht

Werkplezier bij BINX

Werkplezier is voor ons dan ook een groot goed. BINX wil zich maximaal inspannen om er voor te zorgen dat het werkplezier onder haar collega’s zo groot mogelijk is. Dit doen ze door met elkaar in gesprek te blijven, door uitdagingen te creëren en door collega’s veel te laten meedenken bij verschillende (bedrijfsoverstijgende) processen. Ook is er aandacht voor gezelligheid en ondernemen we activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Onze geschiedenis

01 011

Samen werken wij iedere dag, vol met passie, aan het realiseren van gebouwen vóór mensen. Dat doen wij met gepassioneerde, een tikkeltje eigenwijze BINX-sters

Meer over ons