Skip to main content

Expertises van BINX

Het unieke aan BINX is dat ze ervoor koos om twee takken van sport te verenigen in één club: bouw en installatie.

Geen rocket science zou je denken, maar de praktijk laat zien dat dit nog steeds vrij uniek is in deze sector.

Met bouw- en installatiecollega’s trainen we onze teams om expertise te ontwikkelen. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en samenwerking, hebben we onze kennis en vaardigheden uit weten te breiden. Bij BINX hebben we door veel trainen ons weten te specialiseren op transformatie, zorg, onderwijs en restauratie projecten. Met name utilitaire projecten die uniek zijn, raken ons, en onze BINX-Makers.

BINX Smartility, aangenaam!

Wij zijn BINX. Wij zijn nuchter en daadkrachtig. Wij zijn Achterhoekse aanpakkers. Wij zijn positief. Wij zijn integraal. En we doen het vooral samen in een gemoedelijke sfeer!

Wij zijn BINX. En we zijn geen projectontwikkelaar. Ook geen bouwbedrijf. Geen installatiebedrijf. Geen IT-bedrijf en ook geen hardware- of software-leverancier. Maar wat dan wel? We ontwerpen en realiseren sinds 2016 slimme, toekomstbestendige huisvestingsoplossingen om te leren, te werken en te ontmoeten. Intelligente utiliteitsoplossingen dus. En dát noemen we Smartility.

 

Zone.college Doetinchem Dag van de bouw BINX

Beste UAV-GC bouwer worden

BINX Smartility wil de beste UAV-GC bouwer zijn. Wij vinden dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject. Wij willen kwalitatief goede gebouwen leveren waar opdrachtgevers en gebruikers intuïtief het maximale uit kunnen halen en het optimaal kunnen gebruiken waar het bedoeld voor is.

We werken met zelfsturende teams die de opdrachtgevers meenemen door een duidelijk proces en duidelijke stappen, waarbij wij de vraag achter de vraag van de opdrachtgever willen begrijpen om het gebouw zo functioneel mogelijk voor de gevraagde doelstelling te realiseren. Hier worden ook de samenwerkende partners betrokken, zodat het echt volledig integraal wordt aangepakt.

Bekijk onze projecten

De BINX bouwplaats

Van hoogstaande kwaliteit tot de BIM Kiosk. De bouwplaats is ook bij BINX de plek waar het gebouw tot leven komt. Maar dan wel op de integrale BINX manier. Niet als losse schakels in een keten, maar als een koord waarin losse vezels samen één worden. Zonder hun draagkracht te verliezen, maar met optimaal ruimte voor flexibiliteit en creativiteit. Bouw en installatie collega’s zijn bij ons echt samen één team.

Dit zorgt voor minder faalkosten, effectievere bouwvergaderingen en natuurlijk een groot gevoel van samenhorigheid. Maar ook innovaties ontbreken op onze bouwplaats zeker niet. De uitvoerder doet de kwaliteitscontroles met de tablet, we scannen het gebouw in met de Drones en geven de vakmensen uitleg doormiddel van de BIM bouwkast. Dat noemen we slim bouwen voor het leven.

Over ons