Skip to main content

Renovatie Poliklinieken Saxenburgh

In Hardenberg waren wij verantwoordelijk voor de renovatie van verschillende poliklinieken in ziekenhuis Saxenburgh. De renovatie heeft in going concern plaatsgevonden, wat inhoud dat werkzaamheden in afstemming met de zorgactiviteiten van de betreffende poliklinieken zijn uitgevoerd. Het werken in die context van een reeds functionerende directe omgeving vergt de nodige flexibiliteit. Niet alleen van de eigen medewerkers, maar ook van onze bouwpartners, de onderaannemers en leveranciers. Met de bouwdirectie die namens het ziekenhuis de regie voert hebben we daarover goede afspraken kunnen maken.

OpdrachtgeverSaxenburgh
ContractvormUAV
BVO2.530m²
Jaar van uitvoering2021-2022
BijzonderhedenGoing-concern

In een ziekenhuis werken en bouwen betekent vooral rekening houden met elkaar. Zeker met de patiënt. We hebben het geluidsoverlast tot een minimum weten te beperken. Van beide zijden hanteren we een coulante opstelling waarin begrip voor elkaars standpunten de basis vormen van een goede samenwerking.

Wij waren onder andere verantwoordelijk voor de renovatie van de poliklinieken voor dermatologie, KNO, oogheelkunde, plastische chirurgie, gynaecologie, urologie en sport & revalidatie. Daarnaast hebben wij tevens verschillende kantoren, facilitaire- en kleedruimten en de gevel mogen renoveren.